Back ZAPOŠLJAVANJE - Download obrasca za prijavu

Pozivamo sve zainteresirane kandidate, koji zadovoljavaju uvjete našeg natječaja da svoju prijavu i životopis pošalju putem linka za prijavu. Isključivo odabrani kandidati koji u potpunosti ispunjavaju sve navedene uvjete biti će kontaktirani i pozvani na osobno predstavljanje.
Natječaj je otvoren do 20.06.2016.

 

Lošinj Hotel & Villas

KUHAR (m/ž)
Opis radnog mjesta:

  • priprema, prigotovljavanje, ukrašavanje jela prema standardima
  • primjena standarda i procedura rada
  • porcioniranje i izdavanje jela prema zadanim normativima
  • detaljno poznavanje jelovnika i priprema jela
  • usluživanje jela na liniji, nadopunjavanje jela na liniji
  • briga o troškovima i racionalnom radu, zalihama
  • briga o čistoći radnog prostora i opreme

Rad:
Radni odnos: Određeno radno vrijeme – sezonski rad
Početak rada: 01/06/2016
Kraj rada:  30/09/2016 (uz mogućnost produženja)

Radno vrijeme:
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smjena: 2 smjene

Uvjeti:
Traženo iskustvo osoblja: minimalno 1-3 godine na istim ili sličnim poslovima rada u hotelima 5* i 4*, te a'la carte restoranima
Educiranost osoblja: Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola: O
Znanje stranih jezika: Aktivno znanje  engleskog jezika, dodatni jezici poželjni
Dodatna
znanja i vještine:  .
poznavanje organizacije posla odjela kuhinje  i novih trendova u kulinarstvu
spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina
osposobljenost za rad po HACCP sustavu

 

POMOĆNI KUHAR (m/ž)
Opis radnog mjesta:

  • pomoć pri pripremi, prigotovljavanju, ukrašavanju jela prema standardima
  • primjena standarda i procedura rada
  • usluživanje jela na liniji, nadopunjavanje jela na liniji
  • briga o troškovima i racionalnom radu, zalihama
  • briga o čistoći radnog prostora i opreme

Rad:
Radni odnos: Određeno radno vrijeme – sezonski rad
Početak rada: 01/06/2016
Kraj rada:  30/09/2016 (uz mogućnost produženja)

Radno vrijeme:
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smjena: 2 smjene

Uvjeti:
Traženo iskustvo osoblja: minimalno 1-3 godine na istim ili sličnim poslovima rada u hotelima  i a'la carte restoranima
Educiranost osoblja: Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola: O
Znanje stranih jezika: Aktivno znanje  engleskog jezika, dodatni jezici poželjni
Dodatna
znanja i vještine:  .
poznavanje organizacije posla odjela kuhinje 
spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina
osposobljenost za rad po HACCP sustavu

 

KONOBAR (m/ž)
Opis radnog mjesta:

  • pruža kvalitetnu uslugu posluživanja, primanja narudžbi (serviranje/apserviranje)
  • priprema barske mješavine – koktela i raznih napitaka
  • brine o čistoći opreme, inventara i prostora
  • vrši pripremne i završne radove u restoranu

Rad:
Radni odnos: Određeno radno vrijeme – sezonski rad
Početak rada: 01/06/2016
Kraj rada: 30/09/2016 (uz mogućnost produženja)

Radno vrijeme:
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smjena: 2 smjene

Uvjeti:
Traženo iskustvo osoblja: minimalno 1-3 godine na istim ili sličnim poslovima rada u hotelima 5* i 4*, te a'la carte restoranima

Educiranost osoblja: Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola: O
Znanje stranih jezika: Aktivno znanje minimalno 2 strana jezika (engleski, njemački)
Dodatna znanja i vještine:
spremnost na kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina
osposobljenost za rad po HACCP sustavu
prodajne vještine
poželjno poznavanje vina i rada na baru

 

SOBARICA (m/ž)
Opis radnog mjesta:

  • osigurava čistoću i urednost unutar hotela
  • čišćenje i priprema hotelskih soba
  • brine o čistoći opreme, inventara i prostora

Rad:
Radni odnos: Određeno (uz mogućnost zapošljavanja na neodređeno)
Početak rada: 15/05/2016
Kraj rada: 30/09/2016 (uz mogućnost produženja)

Radno vrijeme:
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smjena: 1 smjena

Uvjeti:
Traženo iskustvo osoblja: Iskustvo od 1-3 godine
Educiranost osoblja: Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola: O
Znanje stranih jezika: Poznavanje 1 stranog jezika (engleski ili njemački)
Dodatna znanja i vještine:
Gostoljubivost, želja za timskim radom, fleksibilnost i spremnost za kontinuirano usvajanje novih znanja i vještina

  

SPASILAC (m/ž)
Opis radnog mjesta:

  • pružanje prve pomoći
  • spašavanje života na vodi
  • preventivno djelovanje na plaži
  • korištenje opreme i sredstava izvlačenja i spašavanja utopljenika
  • briga o sigurnosti kupača

Rad:
Radni odnos: Određeno radno vrijeme – sezonski rad
Početak rada: 01/06/2016
Kraj rada: 30/09/2016 (uz mogućnost produženja)

Radno vrijeme:
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smjena: 2 smjene

Uvjeti:
Traženo iskustvo osoblja: Iskustvo od min. 2 godine
Educiranost osoblja: Kvalificirana osoba / Student
Potrebna vozačka dozvola: O
Znanje stranih jezika: Aktivno znanje engleskog jezika, dodatni jezici poželjni
Dodatna znanja i vještine: obvezna važeća licenca za spasioca na vodama

 

Lošinj Hotel & Villas vam nude:


Osiguranost smještaja: Grupni smještaj
Naknada za prijevoz: Refundacija putnih karata za povratak kući (po isteku Ugovora o radu nakon odrađene sezone)
Hranarina:  doručak + topli obrok (ručak ili večera)
Refundacija troška: Sanitarne knjižice (po isteku Ugovora o radu)

Ako u ponudi otvorenog natječaja nema Vašeg željenog radnog mjesta, svoju zamolbu s CV pošaljite na našu e-mail adresu zaposljavanje@jadranka.hr ili na našu adresu:

Jadranka d.d.
Kadrovska služba
Dražica 1
51550 Mali Lošinj

Tel: +385 (0)51 661 136

Javit ćemo Vam se ukoliko se ukaže potreba koja odgovara Vašim kompetencijama.