08.12.2020.

Boutique hotel Alhambra iz Malog Lošinja uvršten među deset najboljih hotela u Europi

Boutique hotel Alhambra, jedinstven lošinjski hotel koji je svojom raskošnom atmosferom oduševio goste iz cijelog svijeta, čitatelji časopisa Luxury Lifestyle Magazine uvrstili su u deset najboljih hotela Europe. U sklopu prestižne nagrade Readers’ Travel Awards 2020, među najboljima u kategoriji Best hotel in Europe nalazi se i hotel Bellevue 5*, još jedan nagrađeni predstavnik brenda Lošinj Hotels & Villas, hotelske grupacije koja je ujedno i jedini hrvatski predstavnik u društvu najboljih europskih hotela.

The Luxury Lifestyle Magazine je stručna publikacija za otkrivanje novih luksuznih destinacija, gastronomskih užitaka, ekskluzivnih lokacija te najluksuznijih brendova koja putnicima iz cijeloga svijeta pruža nadahnuće za istraživanje odredišta i hotela koje nikada prije nisu posjetili. Readers' Travel Awards čitateljima daje priliku izdvojiti one turističke objekte koji su na njih ostavili najsnažniji dojam, s ciljem isticanja nenadmašnih dragulja turističke industrije i nagrađivanja izvrsnosti u brojnim kategorijama. Čitatelji su mogli glasovati za svoje favorite nakon što je nominacije pregledala stručna komisija, u skladu sa strogim kriterijima.

Okružen opojnim mirisom drevnih borova i elegantno ukrašavajući uvalu Čikat, jednu od najljepših u regiji, u austro-ugarskoj vili secesijskog stila izgrađenoj 1912. godine, smješten je luksuzni Boutique Hotel Alhambra. Član je grupacije Small Luxury Hotels of the World, jedan od svega dva hrvatska člana američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso te jedan od pet hrvatskih predstavnika Traveller Made zajednice. Boutique Hotel Alhambra nudi visok stupanj privatnosti za goste koji žele uživati u bijegu od svakodnevice, uz ponudu organiziranih transfera, najma luksuznih automobila i brodova do putovanja i doživljaja osmišljenih prema osobnim preferencijama gosta. Restoran svjetske klase Alfred Keller poznat je po autohtonim sezonskim namirnicama i delicijama, a jedinstvena Cube Spa Alhambra je vrhunska wellness oaza u kojoj se gosti mogu prepustiti nizu tretmana i rituala za tijelo, od kupki za čišćenje do detoksikacijskih pilinga i obloga, uživajući u blagodatima prirodnih esencijalnih ulja.

Iznimna nam je čast što su nas čitatelji LLM-a, od kojih smo mnoge imali zadovoljstvo i privilegiju ugostiti u našem hotelu, izabrali među 10 najboljih hotela u Europi. Naša svakodnevna misija je u službi ispunjenja najzahtjevnijih želja naših gostiju s predanošću da dosljednim stvaranjem i pružanjem nezaboravnog iskustva u svim aspektima, nadmašimo njihova očekivanja. Sve pohvale idu našem predanom timu koji je uvijek išao iznad svih granica kako bi ispunio obećanja dana gostima. Zahvaljujemo i našim gostima i čitateljima što su glasovali za nas te se radujemo njihovom povratku u Alhambru i na naš predivni otok."- izjavila je Andrea Glavan, direktorica Boutique hotela Alhambra.